Królestwo sesji RPG
Administrator
czyli w dużym skrócie - jeszcze się nie rozkręciło, a już poszło w pizdu:) to dawaj może jakąś inną mini sesję dla jednego kozaka (czyt. mnie)
Nic się nie popsuło. I kontynuujemy sesje Michał. Potrzebuję tylko trochę czasu.
Po 10.07 wznawiam sesję, będę wówczas już po sesji w szkole. Bez względu na to czy będziemy mieli nowego BG czy nie
No i wracamy po długiej przerwie. Będziemy kontynuować. Kamil zmienia postać z Jurgena na Tobiusa ^^ to bardzo ciekawa postać i akurat sesja pasuje na to aby takowa zmiana była możliwa. Chcę dodać że sesja będzie kontynuowana bez względu na brak BG ( wystarczy jeden żeby wszystko szło dalej). Nie będę czekał na posty zbyt długo. Jeśli nie zmieścicie się w terminie bez uprzedzenia, po prostu pisze kolejny rozdział.
Ostatnio edytowany przez Jerzyk (2012-02-27 14:09:26)
Użytkownik
Imię : Tobius
Nazwisko : Nieznane
Pseudonim : Mrówa
Zalety : Stanowczy, uparty
Wady : Największą wadą jest obłąkanie
Umiejętności : Rozmowa ze zwierzętami, odnajdywanie drogi w lesie
Uszczerbki : Choroba psychiczna, Niewyraźna mowa ze względu na oklapłą dolną wargę
Zdjęcie jest najbardziej zbliżone do Tobiusa
Ostatnio edytowany przez kamilus222 (2012-03-10 13:19:27)
Administrator
Czyżby ktoś chciał trochę pograć?
No i sesja wznowiona moi drodzy Nie muszę chyba mówić że tu wkracza Tobius. Michał odpisz na tego posta Ty Kamil także. Po waszych postach wklejam nowy rozdział. Kontynuujemy starą sesję. Kamil jeśli chcesz z chęcią poprowadzę sesję poboczną do sesji piekielny brewiarz z Jurgenem. Mam Taki dział wiec jest taka możliwość
I chłopaki polecam wam skorzystać z sesji pobocznych sprawa z niedźwiedziem jest do waszego rozstrzygnięcia.
Mam problemy z komputerem dlatego na mojego posta poczekacie do czasu aż nie naprawię maszyny.;/
Ostatnio edytowany przez Jerzyk (2012-05-05 07:12:17)
Administrator
ledwie wznowiona, a już ją chyba chuj strzelił
Posta wkleję zaraz po tym jak przeinstaluje system. Wybaczcie ale nie mam czasu tego zrobić. Teraz będę miał trochę wolnego więc zrobię sobie kompa i odpiszę.
MOI DRODZY!!! Komp zrobiony pięknie działa.
Bardzo fajnie że odpisaliście. Ale w obecnej sytuacji nie bardzo podoba mi się fakt pisania kolejnego posta. Pojawiła się nowa postać, fabuła zawirowała. Wszystko fajnie ale brakuje jednego..., mianowicie dialogu. Wasze postacie muszą porozmawiać określić motywy i dalsze działania . Chyba nie chcecie żebym to ja za każdym razem określał co robicie dalej? Abym decydował za Was. Tak więc zakasać rękawy, wykazać się inicjatywą i opisywać mi dialog dwóch postaci. Porozmawiajcie, określcie co i jak dalej będziecie robić. Jaki jest Wasz kolejny krok?? muszę znać wasze zamiary i postanowienia.
Ostatnio edytowany przez Jerzyk (2012-05-19 14:03:36)
Administrator
Czyli mam np. określić to co mówi postać Kamila?
He he Kamil wie że musi przeprowadzić z Tobą dialog. Na plus jest to że dialog to krotki pościk. Myślę że to nie powinno stanowić problemu. Wczujcie się. Możecie porozmawiać na gg a rozmowę wkleić na sesję.