Królestwo sesji RPG
POSZŁO! maszyna ruszyła! Na początek delikatnie. Wykażcie się ! sesja kończy się wymownie. Sugeruje abyście opisali najbliższą przeszłość postaci, jej stan i wygląd, samopoczucie! Ale to tylko moja sugestia! Piszcie to co chcecie to na co macie ochotę. Nie sugerujcie się mało obszernym pierwszym postem. To wstęp Przede wszystkim wczujcie się w klimat. POWODZENIA!!!
Ostatnio edytowany przez Jerzyk (2012-10-16 22:57:12)
He he za muzykę podziękujmy Kamilowi ( Waldorowi) to on mi ją pokazał ja ją wykorzystałem . Chciałem jeszcze dodać że najpewniej do naszej drużyny dołączą jeszcze dwie kobiety
ale wszystko się okaże w swoim czasie . Nowa klawiatura i mysz została już zamówiona, ta której teraz używam nie nadaje się do niczego... dlatego szykujcie się na rozwój akcji w najbliższym czasie !!
kamilus222Użytkownik
Ja myśle że w poniedziałek posta już wstawie.
Witajta Chamy! ! !
Kamilus wkleja posta i lecim dalej z fabułą! Niebawem powinny kie baby na forum zajrzeć to wasze szare mordy z łaski swojej może zarumienią! Póki co piszta! I wiedzta że nie musita pisać po jednym poście w rozdziale! Niech inni Was nie ograniczają! Piszta między sobą! Gadajta! Che ujrzeć dialogi! XDD
kamilus222Użytkownik
Post wstawiany. Krótki bo krótki ale zawsze jest. Od następnego postaram się pisać dłuższe
Bardzo się ciesze! Zabieram się do pisania kolejnego rozdziału! Bardzo podobają mi się wasze posty, każdy jest inny. Dante bardzo ładne porównania, chyba jesteś romantykiem co? :> Musze pochwalić Kamila za wspaniałą samokrytykę i ukazanie swojej postaci jako zwykłą. Bardzo cenie sobie takie zachowania, to dodaje realizmu i ziemskiego wydźwięku, mamy świadomość że rozmawiamy z ludźmi a nie z bohaterami filmu akcji. Takie przedstawianie postaci będzie przez mistrza gry doceniane! ^^ ( czyn wydaje się bardziej zachwycający jeśli wykona go zwykły człek miast bohater, heros). Jeśli chodzi o Alka, fajnie, ale staraj się w miarę możliwości używać archaizmów jeśli nie znasz żadnych używaj tych które już zostały zawarte w innych postach. Lecz nie jest to wymóg, jeśli to dla Ciebie za trudne i psuje Ci to przyjemność z pisania to nie wysilaj się specjalnie. I podoba mi się Horatorowy zapal do działania i to działania w drużynie. Kuba świetny język mogę się od Ciebie wiele nauczyć! Dobra pogadałem to czas wracać do posta! Liczę że wraz z obietnica Kamila rozpiszemy się przy następnym poście. POWODZENIA
Post wstawiony. Piszcie swoje, polecam połączyć posty w dialogach i napisać więcej niż jeden w tym rozdziale. Tradycyjnie zostawiam wam wolną rękę nie tylko fabularnie lecz i w odniesieniu do postów
A i jeśli chodzi o florę i faunę w krainie w której jesteście ( czyli w Ungardzie) to to niczym nie rożni się od polskiej.
Jesli chodzi o sesje to bardzo mi się podoba zapał Marcina ale smuci zapał Kamila. Dante jest za granicą zapierdala i nie ma czasu to zrozumiałe... Ale Ty Kamil jesteś bezrobotny i nie masz na głowie szkoły.. tyko pisać!!! Mieliście przeprowadzoną rozmowę na gg gdzie ona jest?? Mam czekać czy lecieć dalej z fabułą?? Trzeba w końcu dać wam się wykazać!
Ostatnio edytowany przez Jerzyk (2012-12-02 20:42:47)
Rozmowę jak widać trolle złodzieje ukradli, nie wiem. W sumie, i tak była dziwna, Kamil jednak nic nie wspominał, że jej nie wstawi. Skoro coś mu się w niej nie podobało, mógł napisać, zmieniłbym, wolał jednak usunąć chyba.
Jeśli chodzi o posty, to mi głupio pisać więcej, wyszłoby, że już całą fabułę naginam do siebie, a to jest już moment gdy postacie podejmują jakieś deklaracje odnośnie sytuacji.
Marcinie absolutnie się nie ograniczaj!!! Chcę czytać! Jeśli inni nie chcą pisać to pisz Ty! Skoro posty uważacie za skończone zaczynam pisać kolejny post potrzebuję jednak chwilkę lub dwie ^^